+ 0 km 0
Пелетен котел Artel Caldaia Automatic 24 САМОПОЧИСТВАЩ СЕ с. Войводиново - image 1

Пелетен котел Artel Caldaia Automatic 24 САМОПОЧИСТВАЩ СЕ

5400 лв. По договаряне
Описание
Италиански пелетен котел със самопочистваща се горелка, което позволява използването и на по-ниско качество пелети.

Пелетните котли, произведени в Италия от висококачествения бранд ARTEL са с най- висока производителност понастоящем съществуващи на международния пазар и са направени от най- високо качество компоненти.
Всички продуктови линии са били предмет на сериозно тестване от TUV.

Котела на пелети е снабден с автоматично механично почистване - иновативна горелка с автоматична механична лапа за отвеждане на отпадъците към контейнера за пепел. Пелетния котел със самопочистваща се горелка е проектиран, за да осигури перфектно почистване по време на работата на котела. Осигуряване на първичния и вторичния въздушен проход, необходими за изгаряне. Самопочистващата се горелка позволява използването на пелети с по- ниско качество и работи с установени периодични цикли Запалването е автоматично и има опростен контролен панел, от който се управляват всички функционални фази във връзка с постигането на желаната температура. Голямата обменна повърхност на водогрейния котел осигурява отлично топлоотдаване. Вграден седмичен програматор, с помощта на който може да се настройва температурата на водата и топлинната мощност на котела. Почистването е много лесно благодарение на широко чекмедже за пепел, позволяващо дълъг интервал от време за почистването му. Италианския пелетния котел има лост за почистване на димогарните тръби като по този начин се осигурява отличен обмен и висок постоянен КПД. Стандартно котела е оборудван с помпа Wilo,разширителен съд, контролен панел, вграден бункер, почистващ механизъм за тръбния сноп, вентилатор за димни газове, керамична запалка, пресостат, термостат, предпазен клапан 3 бара и обезвъздушител.

CLASS 5
Възможност за управление през телефон чрез WiFi модул.

Предлагани мощности :
16kW-Отопляем обем: 450 m3-167 m2
20kW-Отопляем обем: 470 m3-174 m2
24kW-Отопляем обем:540 m3-200 m2 5400 ЛВ. ПРОМО
28kW-Отопляем обем:630 m3-233 m2
34kW-Отопляем обем:750 m3-278 m2

Можете да закупите всички наши съоръжения на изплащане с Уникредит или БНП Париба за избран от Вас период и удобни вноски.

За допълнителна продуктова информация позвънете на 890 - Покажи - /Йордан/ или посетете сайта ни -
https://www.thermolab.bg/italianski-peletni-kotli-artel/caldaia-automatic
  • Добавена в 11:54, 21 октомври 2020
  • Преглеждания:326
  • Номер на обявата: 101699069
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

с. Войводиново, Област Пловдив

За нас
Ние сме фирма "ТЕРМОЛАБ 2017" ЕООД. Специализирани сме в сферата на търговията с високоефективни пелетни съоръжения и отоплителни материали - сухи пелетни камини, сухи пелетни камини с въздуховоди, пелетни камини с водна риза, пелетни котли, отоплителни лири за баня, отоплителни радиаторни тела и др.
Контактът с нас и бъдещата ви покупката ви гарантират, както висококачествени италиански продукти, така и професионално отношение с грижа за удовлетвореността на нашите клиенти.
Ние вярваме, в силата на домашния уют, лукс и комфорт, създаден чрез висококачествените пелетни съоръжения "ARTEL".
Прочети още

Обяви на потребителя Yordan